2010. július 9., péntek

9. nap

A mai napon szemléld magad körül tudatosan hálával az embereket, élvezd a társaságukat! Dicsérd meg őket a tehetségükért, képességeikért és a személyiségükért!

Írd meg a tapasztalataidat!

4 megjegyzés:

Barbara írta...

Tegnapi napi reakciók:

Anyukám válasz üzenete: "imádlak, jó hogy vagy nekem, de megríkatsz ha ilyeneket írsz"
a férjem válasza: szívesen , máskor is:)
Apukám nem tudom hogy reagált, sms-t nem szeret írni.
A barátnőm pedig szabin van így majd ha visszajön akkor kapok választ.

Dancsika írta...

Olyan, mintha tegnap valami történt volna. Rám mosolygott a világ. Az 1 hét hála és pozitív gondolatok hozták ezt? Azt hiszem igen.
És ez nagyon jó hír. Mert nagyon nehéz volt az elmúlt fél évem, sok keserűséggel, csalódottsággal, fájdalommal. Örömhír, hogy rajtam múlik, változtatok-e rajta! :)
http://kisutanap.blogspot.com/

Köszönöm, Tina, hogy vagy nekünk!

Barbara írta...

Tegnap nem sok emberrel találkoztam, azt hittem már senkivel akinek megdicsérhetném a tehetségét, de "szerencsére" a derekam megfájdult és a masszőrömhöz el kellett mennem, aki nagyon profi és minden bajon tud segíteni- legalábbis eddig nekem segített. Nagyon hálás voltam Neki, mert már a kezelés után éreztem a jótékony hatást. Ezt mondtam is Neki. A reakció- pasi- biztos a lelkének jó volt, de nem mutatta. Ő is megköszönte , hogy segíthetett.

hAnd-i írta...

egy kicsit lemaradva a bejegyzések megirásával, de nem a faladatokéval... ez a nap nem volt egyszerű, ugyhogy a feladat nagyon feladatira sikerült... de a nap végére fontos következtetéséket vonhattam le. pl.hogy sok múlik a hozzáálláson, hogy ha erőt veszünk magunkon és nem háborgunk az apró bosszúságokon, akkor megtérül a befektetett energia, az emberek ránkmosolyognak, barátilag viszonyulnak hozzánk... nem könnyű, de megéri