2010. július 8., csütörtök

8. nap

2. hét (8-14. nap) – LÉGY HÁLÁS MINDENÉRT MAGAD KÖRÜL!

Küldj 5 embernek köszönet-üzeneteket, akik szerinted elismerést érdemelnek!

11 megjegyzés:

Jovi írta...

Ha tudnád, ez mennyire beletalált a ma reggeli gondolataimba! Köszönöm:)

{Hana} írta...

Gondolatolvasó vagyok ;-) A tegnapi ér? Neeem.. írok ma is :-)

Noé írta...

Hana! :D

Barbara írta...

Szia Tina,

a 6.naphoz a visszajelzés. Akkor nem értem el a nővérem, hanem smst-írtam, amire aznap nem reagáld, hanem csak másnap este hívott fel. Azt hitte hogy valami pszichés bajom van, hogy ilyen furákat írok. Mondtam, nem csak vannak az embernek olyan pillanatai amikor eszébe jut, hogy megköszönjön, vagy értékelje a másika. Erre azt mondta, hogy kár hogy csak pillanatok. Aztán másról kezdünk beszélni. Más reakciót vártam , és nem akartam belemenni jobban ,mert úgy éreztem hogy fölémnőt én pedig csak zsugorodok. Sajnos ez a probléma már régóta fennáll közöttünk , már Hellingeren is voltam ezzel kapcsolatban , de még nincs pozitív eredmény:(

A 8-14 nap azt jelenti, hogy minden nap írjunk valakinek köszönő üzit?

Rita írta...

Ez nekem nem a legegyszerűbb feladat. Lehet azért mert túl sokan vannak, akiknek köszönetet tudnék mondani valamiért! Eddig három üzenetet írtam:
Nővéremnek, hogy felhívta figyelmemet erre a tréningre.
Egy olyan személynek, akit még soha nem láttam,és megköszöntem neki az önzetlen segítségét.
És a barátnőmnek, aki egyben lelki társam.
Rajta vagyok a másik két üzin is!

Tina írta...

Bara, sajnálom a nővéred reakcióját - az ilyen helyzetre mondják, hogy "te megtettél minden tőled telhetőt", dicséretes, hogy még Hellingerel is próbálkoztál és dolgoztál magadon a cél érdekében. De úgy tűnik, ahhoz, hogy ez rendeződjön köztetek, neki is bele kellene tennie a magáét. Addigis nem tehetsz mást, minthogy elfogadod, ő a maga részéről most ennyire képes, itt tart és nem vársz el tőle és a kapcsolatotoktól semmi többet...

A 8-14.nap arra utal, hogy bizony elérkeztünk a 2.héthez!:-) Ennek a hétnek a témája az, ami nagy betűkkel ott áll. Ugyanúgy minden napra lesz egy új feladat, mint eddig, ami itt van, az csak a mai.

Erke írta...

Hát az nagyon gonosz dolog volt a bloggertől, hogy kitörölte a hosszú hozzászólásom... grrr. dióhéjban:
-köszönöm a szívmelengető baráti üzenetet!
- klassz feladat
- anyósomnak írok elsősorban, tudom, hogy nagy örömet szerzek majd neki, és ez meg nekem szerez nagy örömet:)))

Barbara írta...

8.nap

-Anyukámnak és Apukámnak köszöntem meg az életet és hogy Ők a szüleim
- Férjemnek megköszöntem a kislányunkat
- barátnőmnek az őszinte beszélgetéseket
és Neked Tina, hogy ezt a hálatréninget elindítottad:)

{Hana} írta...

Hmm... azt hittem nehéz lesz, mert tegnap is írtam jó pár emailt. Erre hipp-hopp meglett az 5, sőt, ismét ment még pluszban :-)))

Jovi írta...

Én ma reggel küldtem el az 5-ből hármat. Tegnap egy szívemnek kedves ismerősömnek írtam elsőként (ő járt az eszemben reggel, ébredés után-sőt, napok óta). Nagyon kedves választ kaptam tőle, köszönöm:) A másikat a férjemnek küldtem el. Ő asszem még el sem olvasta a levelet:) Igazából nem volt nehéz megírnom, mert annyira szívemből jöttek a szavak, hogy én magam is meglepődtem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a másik négy címzett hogy fog reagálni a levélre:)

Tina írta...

Nagyon izgi, kíváncsi leszek majd a reakcókra is...!:-)

Én köszönettel vettem a meglepően sok köszönő-levelet és üzenetet Tőletek, igazán jól esett!:-) Köszönöm, hogy nap mint nap itt vagytok és ennyire értékelitek ezt a tréninget, ilyen érdeklődésre nem is számítottam! Ilyenkor mindenórásan, amikor úgyis tombolnak a hormonok és nem lehet nem elégedettnek és hálásnak lenni, ez már tényleg a hab a tortán...:-)))