2010. július 21., szerda

21. nap

Itt a vége, megcsináltad!:-)

Tekints ma vissza a Süss fel Nap! Hála Tréning 21 napjára és foglald össze, mit adott Neked ez a kihívás! Írd le ezt a szokásos hely(ek)en!

Kérem, hogy most azok is "bújjanak elő", akik csak maguknak írták a tapasztalatokat és osszák meg velünk az érzéseiket ők is!

---

Őszintén bízom benne, hogy úgy érzed most, megérte ez a 21 nap nyitottság, odafigyelés és kitartás és hogy valóban kaptál valamit ettől a tréningtől! Hamarosan jelentkezem egy kis összefoglalóval, további szépséges júliust kívánok mindenkinek!:-)

Az elején említettem, hogy a tréning nem az én érdemem, íme annak ígért forrása, amire szintén kérlek, hogy hivatkozzatok, ha a tréningről írtok bárhol: WWW.GRATITUDECHALLENGE.COM

10 megjegyzés:

kajkokati írta...

Köszönöm az elgondolkodtató 21 napot, nagyon jól éreztem magam benne.
A feladatok számomra napi lazítást, kikapcsolódást nyújtottak.
A környezetemben élő emberekkel nyílt vagyok, szívesen elismerem és dicsérem őket, érzem a sok szeretetet ami áramlik köztünk.
Ezen a területen nem változott bennem semmi.
Hálás vagyok a szüleimnek, hogy rengeteg feltétel nélküli szeretetet adtak nekem útravalóul. Életük „ajándékaként” neveltek fel, és én elhittem nekik, hogy engem így lehet szeretni minden jó és rossz tulajdonságommal együtt.
Ez az amim van és ezt tudtam továbbadni a gyermekeimnek, amitől erősek magabiztosak és önállóak lettek.
Nagyon hálás vagyok a sorsomnak mindezért.
A tréning első napján tett vállalásomra (hogy el tudjam fogadni a megváltoztathatatlant) a megoldást és tisztánlátást abból a könyvből kaptam meg, melyet Te ajánlottál nekünk itt a „Tündérligetben” pár hónapja. Byron Katie: NÉGY kérdés. Úgy érzem megtaláltam a békémet.

{Hana} írta...

Köszönöm ezt a 21 napot!
A legnagyobb változás az volt, hogy előtte sosem pihentem ki magam, és morcos voltam, hogy a Gyerekek felébresztenek. Most valahogy pihentebb vagyok, mert megint nagy örömmel kelek korán (eleinte csak azért, mert hajtott a kíváncsiság, jöhettem nézni mi a napi feladat, aztán közben tettem-vettem, végül már nem a feladat volt az első ;-)
A többi sok mindennek köszönhető, de ez a 21 nap sokat segített az elérésükben.
Ha picit is, de alkottam minden nap, és végre nincs az az égető érzés bennem; ismét tudok HÁLÁT adni; az emberekkel való "kapcsolattartás"om: már nem halogatok semmit, hogy most nincs időm; kevésbé érdekel, mit tesznek mások (már velem kapcsolatosan); ha mégsem vagyok türelmes/megértő/stb. már nem vagyok mérges magamra :-) meg nem is tudom.. majd még jön idővel ;-)

Dancsika írta...

szia Tina, köszi a lehetőséget, jó volt itt Veletek! Remélem, jól vagy babástól! :)

Barbara írta...

Szia Tina,

Köszönöm én is a 21 napot. Sajnos a türelemmel még problémáim vannak, vagyis az önkontrollal. Talán a meleg, talán a hormonok teszik- könnyű ráfogni másra. A változás? Talán az, hogy jobban figyelek az apró dolgokra és lelassultam- amit szintén ezzel hozok összefüggésbe, mert nem a saját tempómban sétálok, hanem muszáj vagyok a lányoméban és együtt fedezzük fel a környezetet, nem sietek haza főzni, takarítani stb.És ha esetleg mégis sietnék, akkor a lányom rádöbbent, hogy nem kell.

Barbara írta...

Tina,

Gratulálok a kisbabához:)

Annácska írta...

Tina draga,
sajnos en nem voltam vegig aktiv, sot volt amikor nem is irtam le a gondolatokat. de ezalatt az idoszak alatt nagyon sok minden tortent, es biztos ez a trening is hozzaadott ahhoz, hogy most letisztultabbnak, nyugodtabbnak erzem magam.
valahogy minden rendben van, megha nem is tokeletes. de ugyan mi lehet tokeletes? az ugyis az amit annak erzunk :)
gratulalok Lizihez, es orulok Nektek!
remelem az Andriskuckon majd leirod a szuletest is! micsoda hatalmas lanyzo :)
sok puszi

Annácska írta...

En, Gergely Anna, vallalom, hogy ezt a treninget elvegezve tudatositom magamban, hogy mennyi minden mar meglevo dologert lehetek halas az eletemben, es hogy mennyi minden lehetosegert is halas lehetek, amiert tenni tudok.
Koszonom.

most megneztem, hogy ezt irtam az elso nap. es igen, ez meg is valosult.
koszonom.

Borka írta...

Kedves Tina! Én egy hosszú változáson megyek keresztül: kétgyerekes nő, dolgozó anya és még számos más szerep alakult ki bennem az elmúlt években, és a legújabb, az elmúlt hónapokban. Nem értettem, miért nem boldogulok a megváltozott szerepeimmel. Az általad vezetett hálatréning segített megérteni, hogy túl gyorsan akartam átmenni ezen a változási folyamaton. Rájöttem, hogy időt kell adni magamnak. Az új Borka nem tud ilyen rövid idő alatt készre változni. Jobban figyelek magamra, és megint örülök az apróságoknak.
Hálás vagyok Neked, Tina, hogy elindítottad ezt a tréninget, és hlás vagyok Krisztinának, hogy felhívta rá a figyelmemet! Hálás vagyok a barátaimnak (Borinak, Verának, Ritának és Hanának), hogy sokszor kérdezgették, hogy állok.
"Minden a leges legjobban van ezen a leges legjobb világon"

szaboreni írta...

Kedves Tina!

Én is végigcsináltam a 21 napot, július végétől kezdtem el. Nagyon szerettem a napi kihívásokat, arra sarkalltak, hogy az életem pozitívumaira koncentráljak - mindenben a jót, a tanulságokat keresve. Saját lelki beállítottságom sem áll ettől a szemlélettől messze, sőt. Talán ezért is voltam nyitott erre a tréningre :)
Nagyon köszönöm a tréning lefordítását!

Itt írtam a blogomban a tréningről:

http://fehertulipan.blogspot.com/2010/08/az-elet-napos-oldala.html

Unknown írta...

Szia Tina!

Az elején nem jelentkeztem be, mert csak augusztusban kezdtem, de most pótolom :) Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a tréninget. Az eredményeim: közvetlenebb, nyitottabb, vidámabb lettem, visszataláltam önmagamhoz. Köszönöm :)
Anett