2010. július 20., kedd

20. nap

Közeledik a tréning vége.

Írj magadnak egy köszönő levelet! Köszönd meg Magadnak, hogy időt szántál arra, hogy megállj és figyelj az apró csodákra Magad körül, amelyekért hálás vagy és azért, hogy ezt a 3 hetet kitartóan, odafigyeléssel, sikerrel végigcsináltad!

1 megjegyzés:

Barbara írta...

Köszönöm, hogy végigcsináltam a hálatréninget, még akkor is ha nem minden nap sikerült a feladatokat teljesítenem. Köszönöm, hogy figyelek az apró dolgokra, meghallom a városi zajban a madárcsicsergést. Köszönöm,hogy családomnak, barátaimnak is megköszöntem bizonyos tulajdonságaikat , azt hogy Ők vannak nekem. Eddig is tudtam, de most megint megerősített ebben ez a trénin, hogy nem mindig a tárgyi ajándék a fontos, elég egy jó szó egy érintés, dicséret , mosoly. Azóta erre is jobban odafigyelek és a visszajelzések pozitívok.
És ez kihat másra is , Anyukám is többször küld Nekem hasonló sms-eket, bár Ő eddig is kimutatta az érzéseit, ja és Apukám , akkor nem válaszolt az sms-re, de amikor személyesen találkoztunk akkor elolvasta elcsukló hangon és meghatódott én meg átöleltem és egy nagy puszit adtam Neki:)
Köszönöm Neked Tina, hogy ezt kitaláltad, és én „véletlenül” Rá/d/találtam.