2009. november 8., vasárnap

Tízmilliószoros nap

A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk, ebben az évben az utolsó ilyen nap 2009. november 9-én lesz. Minden amit gondolunk, mondunk, teszünk, tízmilliószoros erővel hat vissza ránk.



Ezeken a napokon az energiák jóval erősebben hatnak, mint máskor. Ilyenkor érdemes arra gondolni, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon az életünkben. A negatív érzelmeinket, gondolatainkat pedig könnyebben elengedhetjük. A tisztítások, gyógyítások, elengedések is 10 milliószoros erővel hatnak, azaz minden nagyon gyorsan megteremtődik. Ezért ezeken a napokon a legjobb, ha már reggel kinyilvánítjuk mit szeretnénk elengedni, ill. megteremteni az életünkben, és elképzeljük, átéljük (a nap folyamán akár többször is), amint már be is következett, meg is valósult. Igyekezzünk, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át bennünket egész nap, és ezeket az érzéseket terjesszük ki családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is. Képzeljük el, hogy a Föld és a rajta élők egészségesek, a harmóniát, a békét és a szeretetet árasztja minden, és mindenki!
Ha valamit "teremteni", elérni szeretnénk az életben, ezeken a napokon mindenképpen gondoljunk rá sok-sok pozitív érzelemmel! Ha negatív érzelmek, gondolatok merülnek fel bennünk, nyilvánítsuk ki, hogy elengedjük őket!
A nagy terhek feloldását is érdemes erre a napra időzíteni.
Az évnek ennek a néhány napján tegyünk meg mindent, amiről azt kívánjuk, hogy 10 milliószoros erővel hasson! Legyen ez akár a legkisebb hétköznapi vágy (pl. kiegyensúlyozott hétköznapok, szerető család, egészség, sikerek stb.), de lehetnek globális gondolataink, kívánságaink is.

November 9-e továbbá a hármas kapu első napja, annak aktivizáló energiáival. A hármas kapu-energia a belső transzformációt és ezáltal az újjászületést fogja segíten, valamint a legfontosabb életbeavatások megélését, átdolgozását, a hozzá kapcsolódó blokkok oldását.

A három kapu:

1. A halál kapuja, s vele az elmúlás, veszteségek feldolgozása, az elengedés és a továbblépés lehetősége, a félelmekkel való szembenézés és azok oldásának lehetőségét adja, mely előkészíti az újjászületést, az átlépést egy újabb életszakaszba, magát az előrelépést, a fejlődést és a feloldódást.

2. A transzformáció kapuja, s benne a változás (és a válság, a krízisek), a fejlődés és a vele járó bizonytalanságok, türelmetlenség felszámolásának lehetősége. Az érzelmek megélése, kifejezése az örömtől a haragig. Az időtlenség, a feloldódás tanításai.

3. A születés kapuja, s vele az újjászületés, megújulás lehetősége, az ezekhez kapcsolódó megélések blokkjainak oldásához kiváló lehetőség. Az én megtapasztalása és kifejezése.

(forrás: spiritualisebredes.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések: