2009. február 1., vasárnap

18-19-20-21!:-)

Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy ilyen lelkesen részt vett a januári játékban - ekkora részvételre nem is számítottam!!:-) 21 (!) levelet kaptam a hónap során, benne szebbnél-szebb oldalakkal és kedves történetekkel, amelyekből én is sokat tanultam, ezt is köszönöm Nektek! Örülök, hogy ennyire tetszett ez a '"feladat" és bízom benne, hogy továbbra is velem tartotok, akár egész évben!;-)

Újabb műveket mutatok Nektek:

Timcsi
ezt a klassz családi albumlapot küldte:

"Elég pesszimista emberke vagyok, így a szilveszteri koccintásnál, amikor Apukám azt mondta, ennél rosszabb évünk ne legyen, rögtön rávágtam, hogy én soha többé nem szeretnék ilyen évet. Mindezt azért, mert bennem csak a rosszak élnek. Aztán a játék kapcsán elgongolkodtam vajon történt-e jó dolog velem? És jöttek sorra az események.... Mire végiggondoltam, már úgy voltam vele... valóban történt velem sok fájdalmas és rossz dolog, de milyen sok jó is! És ezt hajlamos lettem volna elfelejteni.
Köszönöm a játék lehetőségét, és várom az új feladatot!"


Linsey
tündéres-mesés műve:

"
Sokat gondolkoztam mikor megláttam a kihívásod.
2008 enyhén szólva nem az én évem volt. Ezért sokáig úgy gondoltam összeségében nincs is miről oldalt készítenem. Aztán ma újra átgondoltam, hogy a sok rossz ellenére tudok-e örömmel felsorolni dolgokat.. és persze, hogy tudok!:)
Így hát gyorsan elkészítettem én is az oldalamat.
Pam - Sister in the heart oldalát lifteltem."


És
Beandy oldala is megérkezett, egy tanulságos, szép történet kíséretében:

"Amikor kiírtad a kiírást, nagyon bennem maradt, hogy írtad, hogy készíthetjük a gyerekek nevében is, stb. Azóta ez nem hagyott nyugodni, tuti volt, hogy én ilyen közös oldalt fogok készíteni… és az is, hogy beindítottál egy folyamatot bennem: én az ún. eseményeinkről digi oldalt készítek, és terveim szerint ezekből minden évről lesz egy digi album, így pld. lesz egy 2008-as albumom is, aminek ez nagyon király záró oldala lesz! És minden éves albumhoz lesz egy ilyen. Hogy jövőre könnyebb legyen összeszedni, most már nyitottam is egy word-öt, ahová gyűjtöm az idei sikereinket is családtagonként (mert bizony, már most is vannak ám!!! :-)), és így jövőre majd nem kell agyalni, meg tuti nem marad ki semmi.

Még valamit szeretnék elmesélni Neked: már kb. két hete kértem a férjem, hogy írja össze nekem a sikereit, mert oké, hogy a lányokét én szedem össze, de az Övét azért csak jobban tudja Ő… persze, ez mindig elmaradt, ami azért nagy részben köszönhető a zsufi napjainknak is. Tegnap este megint kértem, hogy MOST írja már össze, mert készíteném az oldalt, erre elbagatelizálta, hogy ugyan, mifféle sikere volt Neki, stb. Na, gondoltam mindegy, akkor összeszedem én. Össze is szedtem néhányat, és csakazértsem hagytam békén, felolvastam Neki. Mindre visszakérdezett vigyorogva, hogy „igen?”, látszott, hogy abszolút nem veszi komolyan ezt az egészet… aztán elment zuhanyozni, addigra én már elkészültem az oldallal. Visszajött, megölelt, és közölte, hogy gondolkodott, és Számára az a legnagyobb siker 2008-ra és minden eddigi közös évünkre, hogy ha nagy ritkán kenyértörésre is kerül a sor közöttünk, akkor Ő mindig azt érzi, hogy ha engem elveszítene, abba beleőrülne!!! És EZT írjam bele!!! Akkor már kész voltam, újra meg kellett nyitni és módosítani… de talán sejted, hogy ezt egy cseppet sem bántam! :-) Ehhez tudni kell, azt is, hogy az én férjem olyan büszke fajta, és ritkán nyílik így meg érzelmileg, ettől még különlegesebb érzés volt. Tudom, hogy nagyon szeret, de az, ha kimondják, valahogy extra érzés.
Ha nem lett volna a kihívásod, egy ilyen érzéssel kevesebb lenne most nekem! Köszönöm. ;-)"


"Lapzárta után" befutott Salsera (Brigi) oldala is, köszönöm!:-)

"Még a hónap elején olvastam a kiírásod, de arra gondoltam, h bennem úgysincs annyi kitartás, meg nagyon tehetséges se vagyok, de ma láttam az egyik általam kedvelt scrapper (Linsey) oldalát és bevallom az ő oldala késztetett alkotásra, így most egy háromnegyed óra alatt gyorsan összedobtam ezt. (nem mellékesen Linsey-t lifteltem:)) És most nagyon örülök, h megcsináltam!!:) remélem, h ez még csak a kezdet, de nem ígérek semmit!!:):)"


Nincsenek megjegyzések: