2010. május 9., vasárnap

www.kreativonismeret.hu

Örömmel jelzem, hogy elindult a www.kreativonismeret.hu weboldalam!

Az oldalon egy helyen megtalálható minden információ arról, hogy mit is jelent pontosan ez a cím és az is, hogy milyen témákban és területeken tudok Neked segíteni. Böngészd át bátran a fülek alatti információkat!:-) (Elnézést kérek, hogy az időzítés nem a legjobb, hiszen kislányom júliusra várható születése miatt éppen most egy ideig kizárólag csak kivételes esetekben vállalok munkákat jópár hónapon keresztül, de hát az élet nem áll meg, így a következő időszak is elmúlik egyszer...:-))

Kérlek, hogyha szeretnél időről-időre friss információkat kapni, nyereményjátékokban résztveni és akciós szolgáltatásokról értesülni, akkor feltétlenül iratkozz fel a www.kreativonismeret.hu hírlevelére! Természetesen ugyanitt le is iratkozhatsz róla akár most azonnal, ha nem szeretnél több levelet kapni tőlem!

Néhány ok, hogy mégis miért érdemes a www.kreativonismeret.hu oldalt látogatni:

A MAGAZIN főoldalon egy helyen olvasható minden bejegyzésem és cikkem, amelyek a különböző blogjaimon vagy egyéb portálokon (így jelenleg: babafalva.hu, freespirit.hu, kreativcafe.hu) jelennek meg, így nem maradsz le egyikről sem! Tervezem a Magazint a közeljövőben az oldal témájába vágó interjúkkal, határterületek szakértőinek cikkeivel, érdekes és hasznos aktuális információkkal kibővíteni, míg ez a Tündérliget blog inkább a könnyed, néha elgondolkodtató, de játékosabb, kikapcsolódást nyújtó és a szemet-lelket kényeztető, reggeli kávéhoz való bejegyzések sorát gyarapítja majd a jövőben is - de a blog bejegyzései is megjelennek a Magazinban, ahogyan az már most is látható.

Így érdemes a www.kreativonismeret.hu-t kezdőlapnak betenni vagy a könyvjelzőkhöz elmenteni, mert itt mindent egy helyen megtalálsz majd!:-)

Örömmel várom visszajelzéseiteket, javaslataitokat, tippjeiteket közvetlenül az oldalon vagy levélben is!

Martina

Nincsenek megjegyzések: