2010. május 13., csütörtök

Nők és a pénz


A hónap témájához kapcsolódva ezúttal egy linkekből és cikkekből álló gyűjteményt szeretnék átadni Nektek, amelyet én - részben vagy egészében - nagyon hasznosnak tartok.

Igen sok embert, főként nőket ismerve látok-hallok ügyes és okos, előrelátóan tervező-szervező, szinte "pénzvarázsló" családokról és olyanokról is, akik sajnos kevésbé tudnak gazdálkodni. És ez többnyire egyáltalán nincs szoros összefüggésben a családi bevételekkel, sokkal inkább a megszokással, néha a lazasággal, az otthonról hozott hibás mintákkal és nőkről lévén szó igen sokszor a férj családjából hozott mintákkal, amivel ha nem is egyeznek a nő esetenként gazdaságosabb elvei, mégis aláveti magát neki, hiszen "ő a férfi a családban, ő tudja, mi hogyan jó" - pedig ez egyáltalán nem biztos...

Bízom benne, hogy ebben a kis gyűjteményben mindenki talál olyasmit, amit - még jó gazdasszonyként is:-) - hasznosítani tud!:-)

Stresszmentes pénzügyek

Gazdag nők – lelkiekben és anyagiakban. Nők és a pénz

Családi költségvetés (mottó: "Bármennyire is szeretnél valamit, előbb ki kell fizetned a fix költségeidet, lakbér, számlák, adók, biztosítások!")

Nők és a pénz (mottó: "NAPI 2 BUSZJEGY ÁRÁBÓL 20 ÉV ALATT KÖZEL 16 MILLIÓJA LEHET!")

Családi pénzügyek

valsag.lap.hu

Nincsenek megjegyzések: