2009. december 1., kedd

Könyvek tömkelege

:-) Ismerős ez az "eltervezem, hogy ezt olvasom, aztán mégis elcsábulok"-effektus, amiről Vera írt:

"Örültem a novemberi kihívásnak, mivel nagyon szeretek olvasni. Amikor olvastam a kihívást, rögtön elkezdtem gondolkodni, hogy a sok "még ezt is szeretném elolvasni" könyv közül, melyikre is essen a választásom. Végül úgy döntöttem, hogy az Anna Kareninát fogom elolvasni (igen, töredelmesen bevallom, középiskolában nem olvastam el..., de a történetet ismerem). Anyunál megvan, gondoltam majd kölcsönkérem, elhozom tőle.
Aztán még hó elején az egyik könyvesboltban megláttam egy olyan könyvet, amelyet az egyik pszichológus-kineziológus barátnőm ajánlott már kb. fél éve, és azóta kerestem a könyváruházakban. Energia gyógyászat a címe, elkezdtem, és nem tudtam lerakni... :-) Ezzel párhuzamosan kaptam e-mailben egy könyvet (A világ a színfalak mögött), amit szintén elkezdtem olvasni. Így egyidejűleg két könyvet olvasok, és egyiksem az, amit a kihívás megjelenésekor elterveztem... :-) De szerintem ez nem akkora baj. :-)
Mostanában egyébként kevés regényt olvasok, mert elsősorban spiritualitással, ezoteriával, önismerettel foglalkozó könyveket bújok, amelyek aztán elgondolkodtatnak.
Azért természetesen az Anna Karenina sem lesz hanyagolva, az ünnepek alatt ezt fogom elolvasni! (Márcsak azért is, mert szeretném megnézni a musicalt.)"


Nos, a könyvet én sem olvastam (vagy már olyan régen volt, hogy nem emlékszem...?), a musicalt viszont már láttam és nagyon szép, érdemes megnézni!

3 megjegyzés:

izmiri írta...

Tina
napok óta próbálom eljuttatni a kihívásra az emailt, és állandóan visszajön. nem csak tőled, hanem más yahoo címekről is :( van más címed ? dobj egy mailt légyszi. köszi

Schulcz Veronika írta...

No, és a Főkertész mit olvasott? :-)) És kíváncsian várom a decemberi kihívást! :-)

Tina írta...

Valóban pici elmaradásom van, elnézést, kis türelmet kérek, a héten feltétlenül mindkettőt felteszem!