2010. október 3., vasárnap

Gumicsizma

Eljött a téli-nyári ruhák és cipők cseréje a szekrényekben, a múlt héten túl is estem rajta. Ilyenkor mindig rájövök, hogy rengeteg ruhám van az elmúlt évszakra, amit éppen a vákuumzsákokba tömök és a gardrób felső polcaira száműzök, ááámde saaajnos alig lesz mit felvennem a következő félévben... Jajaj. Úgyhogy egy pár darabot feltétlenül be kell szerezni! Cipők dettó.:-)

Ekkor ért az üzenet, hogy szombaton gumicsizma vásár lesz az Apacukában. Nosza! A rendezők honlapja is ígéretes, ajánlom szeretettel, de mondom, nekem ezt látni is kell, úgyhogy felkerekedtünk apjukostul-kislányostul. Volt is sokféle szépséges csizma és sikerült megtalálnom azt, amelyik éppen rám várt. Ma aztán fel is avattam, pici lányommal jártunk egyet a Vácrátóti Arborétumban, ahol meg „Földi javak asztalunkon” őszi vásár volt.

Babakocsizáshoz a természet lágy ölére ezúttal kivételesen smink és frizura nélkül keltem útra, de megtörtént a csoda: nem éreztem magam mégsem túl lazának vagy alulöltözöttnek. Rájöttem, hogy a csizma jóvoltából.

A lábamon volt a sminkem.:-)


1 megjegyzés:

Szilvi írta...

Hehe, én úgy 3 hete ugrottam bele egy gumicsizmába és rajtam maradt. Nem volt sok lehetőségem utánajárni, így az első pofásabbat megvettem, egy Hello Kittys- azt se tudom, mi az igazán, valami cica...asszem. De Violának biztos nagyon fog tetszeni.(a blogomon van egy kép róla, amin abban ácsorgok a tökfesztiválon). Amióta megvan, még az esős időben is szívesebben megyek az utcára, nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent.
Mi Vácrátótra minden évben, október közepén szoktunk menni, tavaly kicsit hamarabb mentünk és még nem színesedett annyira. De az egyik kedvenc őszi uticélunk:-)