2009. szeptember 15., kedd

Rózsa, zöld száron

Az első igazi rózsaszín-zöld szobám Niknél volt 10 napig Dublinban. Csodaszép volt, letisztult, emlékeim szerint törtpink bojtok lógtak a lámpáról és volt egy lilás talpas pohár is dísznek az éjjeliszekrényen a kislámpa mellett. Azóta még jobban szeretem ezt a színpárosítást. Nehéz eltalálni, hogy finom, ne pedig durván harsány legyen, de akkor romanikus, megnyugtató, nagyon-nagyon nőies az összhatás.

Szóval hálószobába, a púderes pasztelltől egészen a friss eper-pisztáciáig:











Gardróbba:



A konyhába:







Nappaliba:



És pici lányoknak:



Ez pedig a hozzám hasonló táskamániásoknak!;-)



(fotók főleg: countryliving.com, bagsbyannieg.com, home-decorating-co.com, decorpad.com)

6 megjegyzés:

Brigi írta...

na, ezért (is) imádom ennyire ezt a blogot, ilyen szemet gyönyörködtető, lélekszépítő fotókért és kedves szavakért!!!
/a táska nekem is nagyon tetszik!!:)/

csuti írta...

Szuperek ezek a képek. Mind nagyon tetszik!

Schulcz Veronika írta...

Nekem az jutott eszembe, hogy a szívcsakra színe a zöld és/vagy a rózsaszín. Szeretet, elfogadás, harmónia, egyensúly. :-)
(Bocsánat, csak éppen most dolgoztam át a kinez.-es anyagomban a csakrákról szóló részt, mivel kevésnek találtam, amit anno kaptunk. Úgy látszik nagyon a fejemben van még..., hogy rögtön erre asszociáltam. :-) )

Schulcz Veronika írta...

...ööö, nem lehetne, hogy ezzel teljesítettem a szeptemberi kihívást? ;-) Majdnem napi szinten használom, amit ma készítettem, igényelt egy pici kreatívitást is... ;-))

Tina írta...

Brigi, Csuti, örülök, hogy tetszenek!:-)

Vera, szívcsakra: ühüm!:-) Nekem valamiért aktuál-is, kijött egy oldásban, ezekkel kell most körülvennem magam - épp innen a bejegyzés ötlete. Átdolgozott anyagról küldj bátran valami levélkét, akár fotót, amit betehetek ide is!;-) (Meg mondjuk ha nem levédett vagy titkos, elkérhetem esetleg az egészet...?:-) Tényleg kevés van róluk.)

cinnamon írta...

:-)