2009. szeptember 6., vasárnap

Régiből újat

Gondoltam, keresek néhány ötletadó képet a havi kihíváshoz. Nézzétek csak, mennyi jópofaságot lehet készíteni maradékokból, "hulladékokból"!

Tárolódobozok - családi fotókkal bevont konzervdobozokból:(katherinemariephotographie.com)

Varródoboz tojástartóból:Gyertyákat készíthetünk maradék gyertyákból, ezeket felolvasztva és régi fémdobozokba öntve:Szárított-préselt fűszernövényekből sok mindent lehet, fel lehet őket használni scrapbook-oldalakhoz vagy képeslapokhoz, ezen kívül készülhet belőlük illatosító tasakocska vagy kísérőkártya ajándékhoz...
Virágtartó régi bakancsból:-):Tároló-falvédő régi farmernadrágokból:És a kedvencem, ami azért egy nagyobb projekt: egy régi polcocska gyerekek számára írótáblának, rajzsaroknak átalakítva...:-)(képek: countryliving.com, allfreecrafts.com, homeideas.howtuffworks.com)

4 megjegyzés:

Merika51 írta...

Nagyon -nagyon jók! Szeretem az ilyen kreatív ötleteket (lsd.ajándék szív dobozom) Ami a blog ruhádat illeti már megint hasonlítunk!!!!!!!

Sofia írta...

Nagyon tetszenek, főleg a gyertyák és a varrós doboz, olyan még nekem sosem volt, varrótű fóbiám van:) Viszont rengeteg maradék gyertyám van. Köszönöm az ötleteket!

Mónika írta...

Óóó, lelőtted a konzervdoboz témát :D
Na, nem baj, ha nem találok ki addig valami mást, akkor marad az és megcsinálom :)

{Hana} írta...

Ó, ez a szekrényke :-) Milyen szép és tuti jó 5let, el is teszem (nem sokkal) későbbre :D