2011. március 31., csütörtök

Köszönet nyílt levélben

Kedves Nőtársam!

Nem ismerjük egymást, csak névről, kölcsönösen. Én a Te hírlevél-listádon, február óta Te is az enyémen. Még a foglalkozásunk is hasonló: elakadt embertársainknak próbálunk irányt mutatni, ha hozzánk fordulnak.

A legutóbbi hírleveled után, annak tartalmából kiindulva egyértelműen úgy tűnt a számomra, hogy végigcsináltad a március elsején kiküldött, ingyenes otthonrendszerező programomat, amely itt nálam még most is bárki számára elérhető. Februárban sokat dolgoztam rajta, fordítottam és "magyarítottam", kicsit átalakítottam Toni programját, amit anyag végén természetesen be is linkeltem, valamit további képeket kerestem az anyaghoz és a képek készítőit szintén mind felsorolom az anyagom végén. Sok munkám volt tehát vele, nagy lelkesedéssel készítettem az olvasóimnak, így azután igazán örülhetek neki, sőt, megtisztelőnek érzem, hogy valaki nemhogy végigcsinálta, de saját, fizetős programként ezt rögtön március végén meg is hirdeti, saját honlapon, saját termékként. Számomra pedig tényleg örömteli, hogy így - ingyen vagy sem - talán még többekhez eljut ez az egyszerű, de nagyszerű program.

Bár a reklámjaidból hiányoltam a hivatkozást, hogy "xy programja alapján végigrámoltam a lakást és most Neked is megmutatom, hogyan csináltam", de ez bizonyára csak valami véletlen lehet és biztos vagyok benne, hogy az értékesített anyagodban már benne lesz Toni linkje és az enyém is, csak tényleg amúgy hivatkozásképpen, ötletadó forrásként. (Köszönetet nem kell mondani érte.:-)) Hiszen azt nem feltételezem, hogy ahogyan a reklámodban gondolatokat és félmondatokat vettél át tőlem, ugyanígy az anyagodban is az én szavaim köszönnek majd vissza. Biztosan hozzátetted Te is a magadét, csak azután értékesíted és ez így van rendjén. Gondolom, Számodra is magától értetődő az, hogy legalább mi, akik segítőnek, mentornak érezzük és mondjuk magunkat, mutassunk példát tartásból, fair playből, etikából.

Köszönettel:
egy nőtársad

2 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Csodálom az önuralmadat. Felháborító, hogy ilyen van. :(

Merika írta...

Valóban nagyon korrektül írtad le, remélem az illető nőtárs magára ismer, és legalább végig gondolja a továbbiakat! Büszke vagyok Rád!