2010. június 22., kedd

Hurrá, júliusban indul a "Süss fel Nap!" Hála Tréning!:-)

Köszönet mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet! A tréning ennek köszönhetően indul július 1-én!:-)

És képzeljétek, utólag visszanézve a statisztikákat ez már az első napon kiderült, hogy feltettem a tréning hírét és hozzá az ívet! Ugyanis legnagyobb örömömre nemhogy 10 nap alatt gyűlt össze 50 válasz, hanem már az első napon 71 (!), ami mára 110 válasz lett összesen.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat - illetve köszönjétek meg egymásnak is!;-)

A tréninget előre programozott bejegyzésekkel máris feltöltöttem, így ahogyan mondtam, július 1-jén indul az első nappal a program, ami aztán 21 napon át fog tartani. Az első nappal minden fontos tudnivalót leírtam, így utána már "csak" be kell nézni ide minden nap reggel 7 óra után és teljesíteni az aznapi penzumot, hogy a 21 napos hála tréning valóban eredményes lehessen.

A kérdőív eredményeiről is szeretnék pár szót írni. A válaszaitok a honlapomat és blogjaimat illetően nagyon hasznosak és tanulságosak voltak a számomra! Kiderült például, hogy nagyon sok új látogatóm van (ezúton köszöntöm szeretettel az új olvasóimat!:-)) és az, hogy ezen Tündérliget blog (a válaszadók 58% olvassa rendszeresen) mellett a Feng Shui Tinával blogom (36%) nagyon népszerű még, ami arra ösztönöz, hogy még több figyelmet szenteljek annak is a jövőben. A sok első olvasón kívül a Ligetet a legtöbben legalább hetente egyszer olvassák, ami szintén nagy öröm a számomra!:-) A Liget legnépszerűbb témai a háttérképes idézetek (21% kedveli ezeket) és az ajándékötletek (24%), valamint számomra meglepetésként a havi kihívás, amelyet 18 válaszadó jelölt be - holott a rendszeres kihívás-megválaszolóim száma össz-vissz 3 főre rúg... Ez a válasz nagy örömmel töltött el és nagyon értékes információ volt, mert ezek szerint jóval többen gondolkodnak el a havi feladatokon és kérdéseken, mint hittem volna!:-) A most tavasszal indított Tündérliget honlapomtól pedig a túlnyomó többség lelki-önismereti és stresszoldással, harmonikus életvezetéssel foglalkozó cikkeket vár - továbbra is -, aminek szintén igyekszem majd tőlem telhetően eleget tenni.

Aki hírlevélben szeretne emlékeztetőt kapni a tréning indulásáról és még nem iratkozott fel, tegye meg minél hamarabb!:-)


Nincsenek megjegyzések: