2010. június 4., péntek

Az árvízkárosultaknak

Egy kedves barátnőm egyéni kezdeményezését szeretném reklámozni, hogy minél többen értesüljenek erről a lehetőségről. Bármilyen segítség jól jön, fogjunk össze, az adományok küldése mellett kérlek küldjétek Ti is tovább a levelet! Köszönjük szépen!

"Kedves Ismerősök, Kollégák,

Mint a médiából már értesültetek róla, sajnos egyre több helyen árasztanak el folyók településeket, falvakat. Az ott lakó emberek szinte üres kézzel kényszerülnek arra, hogy elhagyják otthonaikat.

Ennek kapcsán jött az ötlet, hogy mi is nyújthatnánk Nekik tárgyi segítséget, ezért úgy gondoltam, hogy gyűjtést szervezek.

Kérlek Titeket, hogy gondoljatok azokra az emberekre és nézzetek körül otthon, hogy mi az, ami Nektek már felesleges, Nekik viszont óriási segítség lehet. Igazából BÁRMI jól jön, pár dolog, ami eszembe jut: tartós élelmiszer (konzerv), gyerekjáték, ruha (minden korosztálynak), nedves törlőkendő (mindennapi fürdés gondolom kizárva, és ez legalább valami...), könyv, ceruza-zsírkréta (gyerekeknek rajzolni), papír (rajzolni, hajtogatni), víz, tartós kenyér, pléd, stb…

A gyűjtésre bő egy hét áll rendelkezésre, tehát 2010. június 15-éig várom az adományokat.
Ha van valami kérdésetek, akkor szívesen állok rendelkezésetekre.

Előre is köszönöm a segítségeteket,

Andi"

A cím, ahová az adományokat várják: 1155 Bp., Kazán u. 1. Szűcs Andrea
Elérhetőségek: mandi2113(kukac)gmail.com, 20/523-8334

1 megjegyzés:

Kőszegi Ági írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.