2009. október 14., szerda

Kristályok üvegben

Vera küldte a szeptemberi kihívásra:
"Lassan szokásommá válik, hogy a kihívásokat elég sajátosan értelmezem (és nemcsak időben... :-) ).
Nem fogok meglepetést okozni Neked, hiszen már tudod, hogy mit készítettem szeptemberben a kihívásra. Olyan valamit, ami a hivatásomban segít, és ha nem is naponta használom, de azért hetente többször.
Az ötletet az augusztusban elkezdett kristálygyógyász tanfolyam adta, ahol első alkalommal a csakrakövekkel ismerkedtünk meg. A csakrákkal a kineziológiában is dolgozunk, de mindig is kevésnek tartottam azt az információt, amit tanítottak a képzésen. Mint kiderült a csakrákhoz rendelt kövek sem stimmeltek az eredeti "kinezes" jegyzetben, így készítettem egy saját jegyzetet. A meglévőt kibővítettem, átfogalmaztam, és az újonnan tanult csakraköveket is belevettem, és igyekeztem szépen megformázni, és még képeket is kerestem a féldrágakövekről, amit aztán beillesztettem.
Mivel megtanultuk a kristálygyógyász tanfolyamon azt is, hogyan készíthetünk elixírt, ezért a csakrakövekből azt is elkészítettem. Az esszenciákat kis üvegekbe töltöttem, felcímkéztem, és jól láthatóan - a csakra színével megegyező színű filctollal - feliratoztam. Az oldások során ezentúl ezt is használni fogom."


És amit még nagyon nagyra nagyra értékelek ebben, hogy Vera az alapos, precíz, hatamas munkája eredményét nem csak magának tartotta meg, hanem a leírásokat megosztotta velem is, így én is használhatom ezeket az oldásokhoz. NAGYON KÖSZÖNÖM!!

1 megjegyzés:

Schulcz Veronika írta...

Nagyon szívesen! :-)