2011. március 20., vasárnap

Fehér és színes

Akkor játsszuk most azt, hogy ha már lila meg zöld, maradjunk is egy időre a szokatlan párosítások vonalán! (Csak kreatívan, ugye, hiszen a kreatív emberekben jelen vannak az ellentétek. Éljünk hát velük!:-))

Folyatatom rögtön ezzel, én még szedegetem fel az államat a földről, annyira irtóra tetszik: íme, egy svéd designer hölgy otthona, aki odavan indiáért... A letisztult, jeges fehér világ és a buja kelet találkozása. Egyszerűen varázslatos!:-)





(forrás: http://swedishantiques.blogspot.com)


8 megjegyzés:

Tittina írta...

Fantasztikus :) Nekem is nagyon-nagyon tetszik!

orsolya vanessza kiss írta...

Teljesen az ízlésem!!!

Kata írta...

Ez nagyon különleges! Teljesen új, nem láttam még hasonlót!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Fantasztikus!!!! Wow!

Erke írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tina írta...

Nekem egyértelmű volt, hogy nem gyerekek mellé van kitalálva ez az enteriőr, de ettől még egyedi és szép...:-)

Janka írta...

nem tudom, szerintem gyerekek mellett is lehet ilyet csinálni :) én legalábbis szeretnék. az utóbbi időben ugyerre a következtetésre jutottam, mely szerint az otthonomban a fehér különböző árnyalatai fognak dominálni mindenféle kiegészítő színnel. az alkotósarkomat pl. teljesen a fehér és a szürke uralja (nem véletlenül + a kreativitás részen van a lakásban), amihez a sárgát társítottam, mert én most ebbe vagyok belebolondulva. a nappaliban is fehér a szőnyeg (jujj!), a kanapé, a függönyök, a falak, némi sötét bútorral és színes párnákkal feldobva.

egyébként nem véletlenül egy svéd rendezte be így az otthonát! itt nálunk (Finno.) annyira kevés a napfény, hogy a fél éves sötétség alatt igazán minden lehetőséget megragadsz, hogy meleget és világosságot lopj a lakásba :) talán azért változott meg pár év alatt az ízlésem ilyere.

Tina írta...

Köszi, Janka! Eddig nem értettem, hogy miért kötődik ez a fehér-mánia ennyire az északi népekhez - mostmár értem!:-)