2012. október 9., kedd

Megköszönés és költözés :-)

Majdnem pontosan négy évvel ezelőtt született ez a blog - akkor a kisfiam volt annyi idős, mint most a kislányom...:-) Hogy telik az idő!

Azóta rengeteg dolog történt itt és persze a blogon kívül is. A legrégebbi "ligetesek" talán emlékeznek rá, hogy vannak/voltak itt kreatív rejtvények, játékok, havi örömkihívások, idézetek kollázsokkal, receptek a manókonyhában, stresszoldó okosságok, lakberendezési ügyességek, kézimunka tippek és persze a Hála Tréning, amelyet nagyon sokan csináltatok végig velem... És nem utolsó sorban mindig nagy örömmel osztottam meg itt a Ti alkotásaitokat is. Fű, mennyi rengeteg minden...!:-)

Tavaly év elején pedig végül útnak indult a honlapom, pontosabban kettő, a kreativonismeret.hu és az onlinefengshui.hu. Ez a blog pedig így lassan szinte "beleolvadt" az előbbibe, a "nagy" Tündérligetbe - de mégis önálló maradt a könnyedebb "házitündéri" témákkal, míg a honlap blogján inkább szakmai cikkeket tettem közzé.

A mai nappal úgy döntöttem, ez megváltozik és egy helyre kerül minden: minden cikkem, tippem, írásom, kreatív ötletem egy helyen, a kreativonismeret.hu-n lesz megtalálható ezentúl.

Ezt a blogot nem töröm, hiszen - hála Nektek is - rengeteg érték halmozódott fel benne, hadd maradjon ez egyfajta archívuma az elmúlt négy évnek! Szívből köszönöm az együttműködéseteket!
De ezentúl többet nem posztolok benne.

Kérlek, hogyha ezt eddig nem tetted meg, az alábbi 2 egyszerű egyszerű lépést csináld meg és így továbbra is kapcsolatban maradunk:
- A kreativonismeret.hu jobb oldalsávjának tetején iratkozz fel a hírlevélre!

Sok szeretettel várlak továbbra is a fenti elérhetőségeken!

További örömteli napokat kívánok Neked!:-)
Tina(fotó: szilvifoto.hu)

Nincsenek megjegyzések: